Miljövänliga veckan 1-9 oktober

Fräsch på riktigt

Vi är en liten arbetsgrupp inom Naturskyddsföreningen i Alvesta som lär oss mer om schyssta produkter i badrumsskåpet. Vi har skrivit ner några tips på produkter inom några olika områden, som vi redogör i en artikel i Fiskgjusen hösten 2016. Vi kommer också att visa ett badrumsskåp med miljövänliga produkter i Alvesta Bokhandels skyltfönster under Miljövänliga veckan (v 40). Information kommer också att finnas på biblioteket i Moheda och hos Willys Alvesta.

Är du intresserad av att vara med i gruppen, kan du kontakta Karin Sahlström, karin@toka-alvesta.se.

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.